Menslief

"Ooit zei iemand tegen me: “er komt een dag en dan klopt Ayurveda op je schouder”."
En zo was het ook…
Marlies Stoot

Way of life

De eerste kennismaking en ervaring ergens in de bush van Oost Goa, maakte een enorme nieuwsgierigheid in me wakker, die tot op de dag van nu nog lang niet is vervuld. Integendeel.

Mijn reizen in India en Nepal, op zoek naar de authentieke Ayurveda en mijn ontmoetingen met artsen en klinieken buiten de bekende toeristische gebieden, hebben mij geleerd dat deze unieke wetenschap veel meer is dan een uniek holistisch gezondheidsconcept.

Het is veel groter. Meer een ‘way of life’. En bovenal MensWaardig.

Leven, mensen, menselijkheid, respect voor natuur en planeet

Ayurveda heeft alles met leven, mensen, menselijkheid, respect voor natuur en planeet te maken. En deze ervaringen en inzichten wil ik op Kaldenbroeck graag delen en uitdragen.

Ik wil niet pretenderen dat ‘ik het nu weet’ en ik vind vooral dat eenieder zijn eigen inzichten en eigen weg zou moeten volgen, maar wellicht kan een ontmoeting of ervaring op Kaldenbroeck inspireren tot een bewuster en fijner leven.

Menslief: kleinschalig en persoonlijk

Menslief

Kaldenbroeck opent in april 2019 een authentieke en doorleefde locatie: DE HOOGE SCHUUR. Een superfijne plek, op het stille binnenerf van het oude kasteeltje.

Een plek waar we onder de naam ‘MENSLIEF’ allerlei evenementen gaan organiseren om mensen te verbinden, te inspireren, te ontspannen, te informeren en bewust te maken..

Kleinschalig en persoonlijk.

Menslief nu

MY HOME KITCHEN - pop up restaurant. (iemand die in Nederland woont, met een buitenlandse achtergrond, kookt naar eigen inzicht en zoals thuis van moeder geleerd.

IK MIS DICH - het gedenken van een verloren geliefde, samen in de natuur.

SOEP OP HET VUUR - diverse vers gemaakte soepen in heksenketels boven de vuren.

BUREN ONTBIJT -

NEPAL FESTIVAL
- jaarlijks sfeer festival met o.a. muziek, Nepali food, markt, om extra fondsen te werven voor ons hulpproject in Nepal: JAVEA, house of Sharing.

Menslief straks

o.a. Muziekavonden. Ayurveda seminars. Inspiratiemarkten.

MENSLIEF

is samen praten, samen delen en samen genieten
Top
Locatie
Kaldenbroeck
Kaldenbroeck 1c
5973 RJ Lottum
Contact
Tel: 077-7600036
Gsm: 06-53549443
E-mail: info@kaldenbroeck.nl
Openingstijden
01 mei tot 15 oktober:
di t/m zo van 10.30 uur tot 17.30 uur

15 oktober tot 01 mei:
wo t/m zo van 11.00 uur tot 16.30 uur
Kaldenbroeck - 2019 - Design Larotu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram