Agenda

Wekelijks lesrooster Yoga

Het nieuwe yoga seizoen start voor Hatha Yoga op: 6 september | Hatha Yoga ochtend op: 8 september | Restorative Yoga op: 8 september | Yin Yoga op: 14 september

Regulier Yoga rooster

Ma. 19.00 uur: Hatha Yoga
Ma. 20.30 uur: Hatha Yoga
Di. 19.00 uur: Yin Yoga
Di. 20.30 uur: Yin Yoga
Wo. 09.30 uur: Dynamische Hatha Yoga
Wo. 19.30 uur: Restorative Yoga
Abonnees: € 11,00 per les
Losse les: €13,50. (Voor een losse a.u.b. aanmelden)
Meer informatie met betrekking tot de achtergrond, inhoud van en aanmelden voor de lessen vind je op de pagina Yoga Pranayama.

Verder

september 2021

Reset Sunday

Reset Sunday is een zondagmiddag van diepe ontspanning. Even een ‘reset’ voor jezelf! Of voor iemand die dit gewoon verdient. ...
26 sep
14:00 - 16:00
oktober 2021

Reset Sunday

Reset Sunday is een zondagmiddag van diepe ontspanning. Even een ‘reset’ voor jezelf! Of voor iemand die dit gewoon verdient. ...
24 okt
14:00 - 16:00
november 2021

Reset Sunday

Reset Sunday is een zondagmiddag van diepe ontspanning. Even een ‘reset’ voor jezelf! Of voor iemand die dit gewoon verdient. ...
28 nov
14:00 - 16:00
Geen evenementen gevonden!

Reviews

21 augustus 2021
Een heel bijzonder 3 daags retreat in een rustgevende omgeving! Slapen in de in stijl verbouwde boerderij en een ongelofelijk prachtige yogaplek in de grote en zeer sfeervolle yogauimte. 

De kleine groep van 4-6 deelnemers per retreat maakt het tot een unieke kleinschalige beleving, waar voor alle gasten ruimschoots aandacht en tijd is :) Een fijn team van lieve mensen, wat alle ontbijt- lunch- en diner-momenten verzorgt, Uiteraard in de verantwoorde Ayurvedische stijl. 

De massages zijn ook buitengewoon goed en professioneel en een consult aan de Ayurvedisch arts kan je persoonlijke en levensverlengende inzichten geven, veel op het gebied van voeding. 

Ook enkele toeristen en andere levensgenieters weten het Kaldenbroeck Kafe te vinden voor de diverse heerlijkheden op de bescheiden menukaart. 

Kortom, een bezoek aan Kaldenbroeck, in welke vorm dan ook, gun je iedereen!
Marina via Happy Soul Travel
21 augustus 2020
Kaldenbroeck is een schitterende plek. De ontvangst is zeer persoonlijk. Alles liefdevol  verzorgd. Top lieve mensen. Met de hand geschreven briefjes, een persoonlijk programma en mijn naam op de kamerdeur. Verrukkelijk eten.
Ik vond alleen het dagprogramma een beetje mager. Had graag wat meer lessen gehad. Bijvoorbeeld over de Ayurvedische voeding en hoe te bereiden. Maar... ik kwam wel tevreden en fijn uitgerust thuis.
Anushka via Happy Soul Travel
28 juli 2021
Deze drie dagen bij Marlies en haar team waren oprecht een groot cadeau aan en van mezelf. Elke cent waard. Combinatie van yoga, lekker eten, een zen meditatie, massage en in ons geval een kookworkshop. Zelf had ik er nog wandelcoaching en een consult met de Ayurvedisch arts aan teogevoegd. Marlies houdt de groep bewust klein en zij en haar collega's doen alles met heel veel zorg. De groep was divers en het was heel gezellig bij het eten :) Een top mini-vakantie, een aanrader dus! :)
Willy via Happy Soul Travel
4 oktober 2020
Het was een heerlijke week op het mooie en rustige Kaldenbroeck! De inzet en service van Marlies en de medewerkers zijn echt top. De begeleiding en behandelingen door Sayali waren zeer professioneel en prettig. Ik heb genoten, leuke nieuwe mensen ontmoet en ging helemaal opgeruimd weer naar huis. Dank allemaal voor deze ervaring!
Lenette via Happy Soul Travel
4 augustus 2020
Heerlijke retraite op een prachtige plek die rust en ontspanning uitademt. Ondanks dat de retraite kort duurt (en dat had zeker langer mogen duren) voelt het na terugkomst alsof ik helemaal opgeladen ben. Voor herhaling vatbaar.
Hanneke
1 augustus 2020
Het was een heerlijke retreat. Zeer gastvrij ontvangen door Marlies en iedereen die werkt voor Huys Kaldenbroeck. De plek is uniek, rustig en mooi. En alle onderdelen van het programma droegen bij aan geestelijke en lichamelijke ontspanning. Ook de Ayurvedische maaltijden waren een feestje. Een plek en ervaring om nooit meer te vergeten!
Anita Meijs
27 juni 2020
Wat een liefdevolle inspirerende prachtige plek heeft Marlies weten te creëren op haar prachtige landgoed. We werden heel warm ontvangen en gedurende de dagen was ze precies genoeg aanwezig ( ze stemt af op de groep die aanwezig is). Wat een heerlijke plek, heerlijk eten en op een hele fijne niet dwingende manier mogen kennismaken met ayurveda. Ik ben helemaal tot rust gekomen en geïnspireerd geraakt. Bedankt Marlies en haar liefdevolle team voor deze bijzondere ervaring
Lize
Locatie
Kaldenbroeck
Kaldenbroeck 1c
5973 RJ Lottum
Contact
Tel: 077-76 000 36
Gsm: 06-53 54 94 43
E-mail: info@kaldenbroeck.nl
Openingstijden
Woensdag & donderdag:
12.00 - 17.00 uur.
Vrijdag, zaterdag & zondag:
11.00 - 17.00 uur
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram