yogaruimte kaldenbroeck

YOGA kun je zelf. Thuis!

YOGA kun je zelf. Thuis! met Laura Breukers

Docent: Laura Breukers
Aanvang: 09.30 uur
Datum: 19 mei 2024

Foto Laura Breukers

Inhoud
De heelkracht van yoga komt niet voort uit alleen houdingen (asana’s). Maar uit ademhaling, ritme, routine, concentratie en meditatie. Het doel van yoga is niet om een bepaalde pose te kunnen of te bereiken. De yoga houding ondersteunt en is een middel om deze dingen te beoefenen. Daarvoor is er geen hiërarchie in welke pose variatie beter is dan de andere. Voor iedereen zien de poses er anders uit. In deze les is er ruimte om te ontdekken welke houdingen dat voor jou zijn.

Er is een sterke focus op de ademhaling. De ademhaling is de basis. We gaan werken met het vinden van de Ujjayi ademhaling en sluiten af met pranayama. De yogaposes volgen de ademhaling, niet andersom! In deze les leer je hoe de ademhaling je yogapractice kan leiden, zodat je op de dagen dat je veel energie hebt en ook de dagen die zwaarder zijn yoga kan beoefenen op de manier die je op dat moment nodig hebt.

Je gaat naar huis met de fundamentele basishoudingen van yoga die je zelf thuis kan herhalen. Nu kan je aan de slag met een yoga thuispractice die je binnen n half uur op elk moment van de dag kan doen.

Deelname & aanmelden
Kosten: € 15
Meld je aan bij: marlies@kaldenbroeck.nl

Datum & Tijd

19/05/2024
09:30 - 10:30

Kosten

€15
Locatie
Kaldenbroeck
Kaldenbroek 1c
5973 RJ Lottum
Contact
Tel: 077-76 000 36
Gsm: 06-53 54 94 43
E-mail: info@kaldenbroeck.nl
Openingstijden
Openingstijden Kaldenbroeck Terras en Kafé:
Vrijdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur.
Overig: op afspraak.
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram