Ik Mis Dich

Samen stilstaan bij het gemis van een geliefde overledene.

Op donderdag 28 maart 2024 (witte donderdag) organiseert KALDENBROECK weer een bijzondere avond: IK MIS DICH. Een gedenkmoment en stille wandeling door de omliggende natuur. Voor iedereen, die de natuur en stilte een passende sfeer vindt, om even bewust stil te staan bij het leven van een gemist geliefde.

Wat kun je verwachten van ‘IK MIS DICH’

Je wordt op Kaldenbroeck ontvangen, buiten waar de vuren branden en waar de thee op je wacht. Je hebt je van tevoren aangemeld en op de avond zelf breng je een foto van de gemiste geliefde mee. Deze foto krijgt samen met alle andere foto’s een plek in de grote treurwilg die centraal op Kaldenbroeck staat.

Omdat Kaldenbroeck historisch gezien in een oude maasbedding ligt, zijn keien een vast sfeer-element en vind je de naam van degene die je mist, geschreven op een van de keien, die als een slinger tussen de vuren gepresenteerd liggen.

Samen wandelen we met een lichtje over het nabije bospad naar het familie kapelletje (Houthuizer Kapel) aan de rand van het bos, waar de mogelijkheid bestaat tot een opsteken van een kaarsje. ( ca 20 minuten lopen).

Bij terugkomst op Kaldenbroeck ontvang je de kei met de naam van je geliefde en een kleine herinnering aan jullie liefde en leven….

IK MIS DICH eindigt met wat napraten bij een heerlijke soep.

Dit zijn enkele reacties na de laatste IK MIS DICH 2023

Een warme avond met mooie woorden zowel gesproken als gezongen. Een avond die voelde als een warm dekentje.

Het gevoel beleven dat je er niet alleen in staat.

Sereen en waardig! Even stil staan bij vervlogen tijden die zo gemist worden.

Programma
18.30 uur inloop…welkom
19.30 uur stille wandeling (2 x 20 minuten) naar boskapel
21.30 uur afsluiten

Aanmelden & deelname
Deelname: € 12,50 p.p. incl. thee en soep.

Iedereen kan zich aanmelden bij: marlies@kaldenbroeck.nl en ontvangt vervolgens een bevestiging en verdere details. Deelname-mogelijkheid is beperkt.

Datum & Tijd

28/03/2024
19:00 - 21:30

Kosten

€12,50
Locatie
Kaldenbroeck
Kaldenbroek 1c
5973 RJ Lottum
Contact
Tel: 077-76 000 36
Gsm: 06-53 54 94 43
E-mail: info@kaldenbroeck.nl
Openingstijden
Openingstijden Kaldenbroeck Terras en Kafé:
Vrijdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur.
Overig: op afspraak.
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram