Activiteiten

Yoga

Yoga is een zuster wetenschap van Ayurveda en dus een vast onderdeel van een bewust en gezond leven. Daarom is gekozen voor LOSSE YOGA-LESSEN waar iedereen aan mee kan doen, zonder enige verdere verplichting (abonnement).
Meer informatie met betrekking tot de achtergrond, inhoud van en aanmelden voor de lessen vind je op de pagina Yoga / Pranayama.

Yoga kun je zelf. Thuis!

19 mei 2024
Aanvang: 09.30 uur
Docent: Laura Breukers

Filter activiteiten

Filter activiteiten
  • Meerdaags
  • Ayurveda
  • Muziek
Kaldenbroeck

Sfeervolle markt: Bewust BUITEN

30 juni 2024

Sfeervol markt-evenement met aandacht voor Ayurveda, yoga, Javea Nepal, voeding, gezond en gelukkig leven, voetmassage, vega-catering, relaxte live-muziek en nog veel meer!

Kaldenbroeck
Meerdaags

Pancha Karma

16 september 2024
- 20 september 2024

De Pancha Karma is een intensief reinigings- en verjongingsprogramma van een aantal dagen, bestaande uit vijf reinigingsactiviteiten (pancha).

Reviews

Op Kaldenbroeck komen ervaringen en mooie verhalen samen. Of het nu gaat om de beleving van een Ayurveda Arrangement, Pancha Karma of een yogales, in de afgelopen jaren hebben we heel wat mensen mee mogen nemen in een breed scala aan inspirerende activiteiten, appellerend aan een bewuste, verantwoorde, gezonde, duurzame en sociale levensstijl, met Ayurveda als basis.

Lees hieronder alle reviews van mensen die je voor zijn gegaan!
Locatie
Kaldenbroeck
Kaldenbroek 1c
5973 RJ Lottum
Contact
Tel: 077-76 000 36
Gsm: 06-53 54 94 43
E-mail: info@kaldenbroeck.nl
Openingstijden
Openingstijden Kaldenbroeck Terras en Kafé:
Vrijdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur.
Overig: op afspraak.
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram