De plek

Puur leven verbindt

Een historische, bijna ‘buitenlandse’ plek midden in de rijk gevarieerde natuur van Noord-Limburg. Een plek die opvalt door eenvoud en puurheid.

Een beetje verscholen tussen de hoge grassen.
De streek kenmerkt zich door aangelegde populierenbossen en vochtige graslanden. Op de hogere gronden liggen droge loof- en naaldbossen.

Regelmatig zien we reeën door de grassen lopen en kun je genieten van de vele vogelsoorten en de monotone kikker-concerten in de wateren rondom Kaldenbroeck.

Stichting het Limburgs Landschap

Stichting Het Limburgs Landschap (eigenaar van Huys Kaldenbroek) besteedt veel aandacht en zorg aan behoud van dit prachtige natuurgebied gelegen in een oude, grotendeels verlande maasarm op de grens van Grubbenvorst en Lottum.

Een rijksmonument

Het hart van het gebied is het historische Huys Kaldenbroeck, een rijksmonument (anno 1397), met haar oude gracht, boerenschuren en stallen, die in combinatie met elkaar onlangs zijn ontwikkeld tot een fantastische MULTIFUNCTIONELE PLEK...
Op Kaldenbroeck kun je overnachten, ontspannen, werken, eten en genieten...

Het is echt een plek die verbindt. Zo hebben velen al mogen ervaren.

Of je nu na een wandeling voor het terras met weids natuur-uitzicht komt of voor een afspraak in het Ayurveda center, een yogales, een meerdaags retreat, een workshop, vergadering, muziekavond, lezing of overnachting. Alleen of met een grotere groep?

Er zijn tal van mogelijkheden naar maat, waar we graag informatie over geven.

Info: marlies@kaldenbroek.nl
Locatie
Kaldenbroeck
Kaldenbroek 1c
5973 RJ Lottum
Contact
Tel: 077-76 000 36
Gsm: 06-53 54 94 43
E-mail: info@kaldenbroeck.nl
Openingstijden
Openingstijden Kaldenbroeck Terras en Kafé:
Vrijdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur.
Overig: op afspraak.
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram