A Taste of Ayurveda

One Day Retreat: 'A Taste of Ayurveda'.

Ochtend

Vanaf 9.30 uur ben je van harte welkom op Kaldenbroeck. Je wordt ontvangen met een heerlijke chai of ginger cold killer en een home made sweet Ayurveda muffin. 's Ochtends staat een persoonlijk Ayurveda consult gepland, bij een van onze vaste Indiase Ayurveda artsen. Zo leer je over je basis constitutie en ontvang je een persoonlijk voedings- en lifestyle advies. Verder kun je die ochtend ook nog genieten van een ontspannende hoofd / nek / schouder massage met kruidenstempels. Aan het einde van de ochtend praten we na, bij een heerlijk verwarmende thee, om vervolgens te genieten van een Ayurveda lunch bij de houtkachel.

Middag

De middag begint met een gezamenlijke yoga / pranayama les. Daarna volgt nog een heerlijke Indiase Foot massage. Helemaal ontspannen en geïnspireerd, staat voor de rest van de middag de spotlights op 'food', binnen het thema.

Kookworkshop

Een kookworkshop gebaseerd op de mung boon (moong). De mungboon speelt binnen het Ayurvedische voedingspalet een hoofdrol: hoog in voedingswaarde en antioxidanten. Helpt de spijsvertering te verbeteren, gewichtsverlies te bevorderen en het "slechte" LDL-cholesterol, de bloeddruk en de bloedsuikerspiegel te verlagen. Bovendien zeer licht verteerbaar en geschikt voor alle dosha's.

Onder leiding van de Ayurveda arts gaan we samen koken en tegen 18.00 uur genieten van onze gezonde gerechten. Rond 19.30 uur nemen we afscheid.

Deze dag bevat:
* Ayurveda consult van Indiase Ayurveda arts
* hoofd/nek/schouder massage met warme kruidenstempels
* Ayurveda lunch
* Pranayama / Yoga-sessie
* Indiase voetmassage
* Moong Dance - Ayurveda kook workshop

Kosten & aanmelden

Kosten deelname: € 349,00
Aanmelden: marlies@kaldenbroeck.nl

Check hier de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn op onze Retreats, Pancha Karma en Arrangementen.

Datum

10 04 2021
Expired!

Kosten

€349.00

Organisator

Marlies Stoot
Email
marlies@kaldenbroeck.nl
Locatie
Kaldenbroeck
Kaldenbroeck 1c
5973 RJ Lottum
Contact
Tel: 077-76 000 36
Gsm: 06-53 54 94 43
E-mail: info@kaldenbroeck.nl
Openingstijden
Woensdag & donderdag:
12.00 - 17.00 uur.
Vrijdag, zaterdag & zondag:
11.00 - 17.00 uur
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram