Ik Mis Dich

Samen stilstaan bij het gemis van een geliefde overledene.

Op donderdag 13 april 2023 organiseert Kaldenbroeck een gedenkmoment en stille wandeling door de omliggende natuur van Kaldenbroek. Voor iedereen, die in de natuur het goede gevoel vindt om even bewust stil te staan bij het leven van een geliefde die gemist wordt.

Achterliggende gedachte: rust, vroege avond, de natuur in de herfst en het gezelschap van andere mensen, vormen een ideale omgeving en sfeer om een gemist geliefde te herdenken. De natuur geeft rust en ruimte en laat ons voelen dat we er onderdeel van zijn… En dat sterven ook bij leven hoort.

Wat houdt ‘IK MIS DICH’ in

Je wordt op Kaldenbroeck ontvangen, buiten, waar de vuren branden en waar de thee op je wacht. Je hebt je van tevoren aangemeld en op de avond zelf breng je een foto van de gemiste geliefde mee. Deze foto krijgt samen met alle andere foto’s een plek in de grote treurwilg die centraal op Kaldenbroeck staat.

Omdat Kaldenbroeck historisch gezien in een oude maasbedding ligt, zijn keien een vast sfeerelement en vind je de naam van degene die je mist, geschreven op een van de keien, die als een slinger tussen de vuren gepresenteerd liggen. (Thema Bram Vermeulen: Ik heb een steen verlegd in een rivier op aarde.)

Samen wandelen we met een lichtje over het nabije bospad naar het familie kapelletje (Houthuizer Kapel) aan de rand van het bos, waar de mogelijkheid bestaat tot een opsteken van een kaarsje.
Bij terugkomst op Kaldenbroeck, ontvang je de kei met de naam van je geliefde en een kleine herinnering aan jullie liefde en leven...

IK MIS DICH eindigt met wat napraten bij een heerlijke soep.

Programma en deelname

18.30 uur inloop…welkom
19.30 uur stille wandeling (2 x 20 minuten) naar boskapel
21.30 uur afsluiten

Deelname is beperkt en de kosten zijn € 12,50 p.p.

Iedereen kan zich aanmelden bij: marlies@kaldenbroeck.nl en ontvangt vervolgens een bevestiging en verdere details.

Datum & Tijd

13/04/2023
19:00 - 21:30

Kosten

€12,50
Locatie
Kaldenbroeck
Kaldenbroek 1c
5973 RJ Lottum
Contact
Tel: 077-76 000 36
Gsm: 06-53 54 94 43
E-mail: info@kaldenbroeck.nl
Openingstijden
Openingstijden Kaldenbroeck Terras en Kafé:
Vrijdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur.
Overig: op afspraak.
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram