Je wilt er even tussenuit. Even tot jezelf komen en weg van drukke agendas. Voor een weekend of korte vakantie. En liefst niet al te ver weg. Midden in de pure natuur.

Omgeven door hartelijkheid, waar alles aanwezig is om jezelf eens alle aandacht te geven… De plek heet KALDENBROECK! Om je heen proef je de geschiedenis… , die teruggaat tot 1394.Het is niet moeilijk je thuis te voelen.Gezondheid en geluk zijn de pijlers van Kaldenbroeck’. Het voelt heel goed dit te mogen delen.Terwijl je in het gastenhuys (kasteel Kaldenbroeck) verblijft, kun je op Kaldenbroeck zelf, dagelijks genieten van ochtend yoga, Ayurvedische massages, gezicht- en lichaamsbehandelingen op basis van natuurlijke aroma’s.

De omgeving is prachtig. Kaldenbroeck ligt direct aan het Pieterpad en aan enkele fietsroutes. Je kunt er eindeloos wandelen, met of zonder natuurgids.De biologische tuin met zijn groenten, kruiden en vele vlinders is voor iedereen toegankelijk. Het is heerlijk toeven in het prieel, met een fijn boek, dat je in de boekenkast op het theeterras hebt gevonden. In de aangrenzende wei lopen kippen, paarden en een ezel.Op het theeterras wordt heerlijke, biologische thee geserveerd en fair trade koffie. Het menu vermeldt verder biologische soep met vlaamsch brood, lassi’s, vruchtensappen en gezonde lekkernijen.