Warme gastvrijheid verwelkomt u op een plek, waar alles draait om gezondheid en geluk! Het kost geen enkele moeite je thuis te voelen en te genieten..

Het Huys…is Kasteel Kaldenbroeck, dat samen met de oude gracht erom heen, een rijksmonument is. Het interieur is authentiek en verrassend. Je komt meteen binnen in een sfeervolle, grote woonkamer met houtkachel. Aansluitend vind je een ruime, modern ingerichte keuken, waar je ook prima met groepen kunt koken. De keuken heeft een eigen privĂ© buiten-terras en kleine appelboomgaard. Achter de keuken, met uitzicht op weide en bos ligt een knusse TV / leeskamer..met relaxbanken en boekenkasten.

In totaal zijn er voor maximaal 13 gasten, 5 slaapkamers en 3 badkamers aanwezig. Qua sfeer en mogelijkheden is elke kamer anders, doch allen zijn ze voorzien van luxe, comfortabele bedden. Het huys kan in zijn geheel voor groepen geboekt worden, of individueel per kamer, per nacht (contact).Overnachtingen kunnen gecombineerd worden met ochtend yoga (zie Health & Happiness) en/of Ayurvedische behandelingen (zie Ayurveda)