Kaldenbroeck is een unieke historische plek (ca. 1394) en dit voel en proef je overal. Gelegen midden in de stilte van een beschermd natuurgebied (Stichting het Limburgs Landschap) staat de boom centraal en kom je hem overal tegen.

Groot en sterk als hij is, symboliseert hij kracht en leven. Met de wortels diep verankerd in de grond en tegelijk beschermend en reikend naar het hogere.. Een baken van rust en inspiratie ! Huys Kaldenbroeck ligt vlakbij rozendorp Lottum, in Noord-Limburg. Het monumentale kasteeltje, veelal in authentieke staat, is nu een sfeervol gastenhuys met 5 mooie kamers.

In de oude schaapskooi is o.a. een Ayurvedisch centrum gevestigd, waar naast verschillende therapie├źn, massages, huidverzorging en yoga, tal van andere activiteiten mogelijk zijn (seminars, exposities, muziek, creatieve brainstorm-sessies, meetings, trainingen of events. De sfeervolle schaapskooi is een multifunctionele ruimte met stoere balken en hoog plafond. De lichte ruimte is inspirerend en straalt rust en bezinning uit. Aan de achterkant van de schaapskooi, direct aan de wei, ligt een ‘gezond’ theeterras met grote biologische moes- en kruidentuin. Het terras is geopend voor alle gasten van Huys Kaldenbroeck en daarnaast voor elke wandelaar of fietser die open staat voor fijne ontmoetingen of gewoon even wil genieten van deze unieke plek….