Binnen de Ayurveda filosofie nemen Yoga en Pranayama (ademhalingstechnieken) een belangrijke plaats in.

Niet alleen omdat YOGA je hoofd leeg maakt, maar vooral ook omdat het je lichaam soepel en beweeglijk houdt. Iedereen kan YOGA beoefenen. Het gaat minder om sportiviteit maar om de juiste oefeningen die bij je passen. YOGA werkt ontspannend en maakt fit en krachtig. Neem gerust een proefles…

Maandagavond Hatha YOGA
19.00 – 20.15 uur of 20.30 – 21.45 uur

Dinsdagochtend Hatha YOGA
10.00 – 11.15 uur

Kosten per periode van 11 lessen: € 100,- (3 periodes per seizoen)
Docentes: Marlien Bongers en Joyce Schoeber

Waar iedereen bij Yoga alleen aan de houding en posities denkt, ligt de basiskracht vooral in de ademtechniek, PRANAYAMA, die wordt toegepast. Prana is de vitale levenskracht. Pranayama is beheersing van de adem.  Ademen onder aandacht. Pranayama vergroot de levensenergie, zelfbewustzijn en vitale kracht. Het verbetert de longfunctie, de bloeddruk, het cholestorol-gehalte, vergroot de longen en masseert de ingewanden, nieren, lever, darmen. KALDENBROECK presenteert regelmatig op zondagochtend PRANAYAMA WORKSHOPS van ca 1,5 uur.

Kosten PRANAYAMA workshop: € 15,00 p.p.   Docent: Dave Peeters. Let op de agenda.Maandagavond- 19.30 uur – (Hatha) YOGA op Kaldenbroeck.

Binnen de Ayurveda filosofie nemen Yoga en Pranayama (ademhalingstechnieken) een belangrijke plaats in. Niet alleen omdat YOGA je hoofd leeg maakt, maar vooral ook omdat het je lichaam soepel en beweeglijk houdt. Iedereen kan YOGA beoefenen. Het gaat minder om sportiviteit maar om de juiste oefeningen die bij je passen. YOGA werkt ontspannend en maakt fit en krachtig. Neem gerust een proefles…

Kosten YOGA: Per blok van 12 lessen: € 110,00. Docente: Marlien Bongers.

Waar iedereen bij Yoga alleen aan de houding en posities denkt, ligt de basiskracht vooral in de ademtechniek, PRANAYAMA, die wordt toegepast. Prana is de vitale levenskracht. Pranayama is beheersing van de adem.  Ademen onder aandacht. Pranayama vergroot de levensenergie, zelfbewustzijn en vitale kracht. Het verbetert de longfunctie, de bloeddruk, het cholestorol-gehalte, vergroot de longen en masseert de ingewanden, nieren, lever, darmen.
KALDENBROECK presenteert regelmatig op zondagochtend PRANAYAMA WORKSHOPS van ca 1,5 uur.