Je wilt er even tussenuit. Even tot jezelf komen en weg van drukke agenda’s. Voor een weekend of korte vakantie.

En liefst niet al te ver weg. Midden in de pure natuur. Omgeven door hartelijkheid, waar alles aanwezig is om jezelf eens alle aandacht te geven… De plek heet KALDENBROECK! Om je heen proef je de geschiedenis, die teruggaat tot 1394. Het is niet moeilijk je thuis te voelen. Gezondheid en geluk zijn de pijlers van Kaldenbroeck’. Het voelt heel goed dit te mogen delen. Terwijl je in het gastenhuys (kasteel Kaldenbroeck) verblijft, kun je op Kaldenbroeck zelf, dagelijks genieten van ochtend yoga, Ayurvedische massages, gezicht- en lichaamsbehandelingen op basis van natuurlijke aroma’s. Mogelijk van ma t/m do. Weekend alleen groepen.
Huys Kaldenbroeck kan in totaal 12 personen tegelijk herbergen.
Het hele jaar door zijn losse overnachtingen in Huys Kaldenbroeck mogelijk. Er zijn 5 slaapkamers, die varieren van grootte. De slaapkamers hebben elk 2 losse bedden. Een kamer is een split level en biedt 2 x 2 bedden. Toilettten bevinden zich op begane grond en 1ste nivo. Badkamers met toilet vind je op elk nivo (3). De grote gezellige woonkamer met oude haard, de lees / TV kamer met comfortabele banken en de grote keuken met alle comfort, kunnen door elke gast gebruikt worden. Het is heerlijk genieten op een prive buitenterras, op de diverse ligbedden in de tuin of heel intiem in het rozenprieel.

Kosten:

Standaard:
1-persoons kamer: € 95,00 incl. ontbijt.
2-persoons kamer: € 110,00 incl, ontbijt.
3-persoons kamer: € 125,00 incl. ontbijt.

King size:
1-persoons kamer € 130,00 incl.ontbijt
2-persoons kamer: € 195,00 incl. ontbijt

Split Level
1- persoons kamer: € 130,00 incl.ontbijt
2-persoons kamer: € 145,00 incl. ontbijt
3-persoons kamer: € 170,00 incl. ontbijt
4-persoons kamer: € 195,00 incl ontbijt
Info en reserveren: info@kaldenbroeck.nl / 077-7600036Nothing beats the feeling of sharing. In India and Nepal, Kaldenbroeck supports a number of small development aid projects. These projects are all locally governed by friends who are passionate about their work.

In Nepal: JAVEA health camps
In India: Ayurveda therapist training for underprivileged young people